Syawal just around the corner!!

08 May 2021


😔Honestly, I'm pretty sad that Ramadhan gonna leave us soon. Nothing can replace this precious full blessed month. Time passed by really fast you know.

By the way, have you done with the Eid al-Fitri preparation? Mine still in progress😅. Still got many things to do. I wish I can clear it all by today. I hope so. Whatever it is... 

Have a nice day uols!! Now, Let's get back with the preparation😜!!

 

Comments

  1. Tak ada preparation pun raya tahun ni sebab kena bekerja hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. La yeke...Yang tak keje pun bukan boleh beraya pun Tiqah. Sebab abah "MU" tak bagi balik raya😂.

      Delete
  2. Tak ada preparation pun. Sempat beli baju raya je. Lepas dah tahu pkp ni tak tahu nak prepare apa lagi. masak rendang masa raya je lah nanti kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama lah kak.Weekend hari tu pun just kemas-kemas rumah jer. Sedih tau tak dapat beraya jumpa family tahun ni.Even rentas daerah pon tak boleh😔.

      Delete