Siap Packing Hadiah Contest!!

11 June 2021

Setiap hadiah Syu ada selitkan surat cinta. Harap-harap korang boleh fahamlah tulisan Syu ๐Ÿ˜‚.


Alhamdulillah, sampai jugak tasbih digital yang Syu order. Lama betul nak kena tunggu. Baru petang tadi abam JnT hantar ke rumah Syu. Ngam-ngam lepas siap masak takoyaki, Syu terus proceed untuk packing hadiah-hadiah pemenang contest #Riang Raya Bersama Syu Deris. Insyallah, selagi boleh Syu akan cuba pos dalam minggu ni jugak ๐Ÿ˜‚. Sepatutnya hadiah ni Syu pos sebelum habisnya raya. Kononnya, sebagai token rayalah kononya. Tapi disebabkan Syu menunggu tasbih digital tu sampai, Syu terpaksa hold kejap kerja-kerja membungkus hadiah. Actually kain batik memang Syu dah order lama dah. Cuma tasbih jer lambat sikit sampai. Apa-apa pun tahniah sekali lagi buat pemenang. Syu harap para pemenang boleh bersabarlah yer tunggu hadiah sampai ๐Ÿ˜.


Siap dah wrap dalam buble wrap. Tinggal nak proceed dengan penghantaran jer lagi ๐Ÿ˜‰.

Comments

  1. Tahniah buat pemenang! Semoga d'murahkan rezeki selalu

    ReplyDelete
  2. Ok kita setia menanti depan pintu hari2๐Ÿ˜œ๐Ÿ™Š

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunggu tau Kak Ret.
      Jangan sampai bentang tilam depan pintu sudahlah.Hi3๐Ÿ˜œ.

      Delete
  3. Tak sempat nak join harituuu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Halah2...takpe Tiqah.Tak dapat join takpe.Teruskan membawang dekat komen section hokey.Mana tahu boleh dapat hadiah Top Bawangians nanti๐Ÿ˜

      Delete