Anak-beranak Denosor Tumpang Lalu!!

17 May 2021

Actually ni karipap pusing. Tak tahu mana hilang pusingnya😆.
Kelim tu hidak lah helok sangat. Tapi boleh lah kalau nak buat makan😋.
Nak pergi ke Kutub Utara [Freezer] kejap lagi tu yang beratur helok tu. Takut ada yang keciciran😂.

Sepanjang cuti raya ni Syu asyik membaca & ambil tahu pasal perkembangan saudara-saudara seislam kita di Palestine jer. Mood raya semua tu memang totally ke laut dah. Even raya pertama pun Syu tak ada OOTD. Actually baju raya dah prepare siap dah. Tapi macam malas pulak pakai. Yelah, bukan ada siapa nak datang beraya pun sampai nak melawa-lawa bagai. Sudahnya sepanjang-panjang hari raya pertama hari tu Syu dok berbaju kelawar jer. 

Memandangkan, tengahari tadi otak dah start jem dah nak absorb semua isu-isu pasal keganasan zionis ni😂. So, untuk mereleasekan ketepuan otak ni maka lahirlah anak-anak denosor ni😂. Jadilah kan untuk buat minum petang & breakfast esok pagi.

Comments

  1. uittt buat karipap sendiri laaa cayalah dala comel kejadiannya..
    kalau CT tahu makan jela beli frozen hehe buat mmg x jadila..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh lah kalau nak buat makan sendiri😊.Ni pun jenuh jugak nak menyiapkan😄.

      Delete
  2. Comelnya. Yang dah siap goreng mesti lagi nampak pusingannya tu. cantik kejadian karipap pusing buatan Syu. Terbaik! Kalau saya, failed bab mengkaripap ni. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makceh!!
      Alah,Syu pun failed jugak masa mula-mula buat dulu K.Fizah.
      Masa menganggur dedulu hari-hari praktis kelim karipap tu yang lama-lama jadi reti tu.Ada masa terciduk jugak kalau dah lama tak praktis😁.

      Delete
  3. wahh...gemorks dan gebus karipapnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah pasal.Memang tak reti lah nak buat kecik-kecik.Mak Syu cakap kalau buat meniaga rugi!!Sebab inti sepenuh-penuh pastu besar gedabak pulak tu😅

      Delete