Tak Boleh Balik Raya Kan? Meh Join Contest Meh!!😄

13 May 2021

😔Syu tahu mesti ramai yang bersedih & terkilan sebab tak dapat balik kampung beraya tahun ni kan? Dah lah seluruh Malaysia pulak tu diarahkan PKP. Even rentas daerah pun abah tak bagi. Sejak pandemik ni melanda dunia memang huru-hara dibuatnya. Tapi apalah daya kita kan, mungkin ada hikmah kenapa Allah turun kan penyakit ni kepada kita umat manusia. Apa-apa pun selagi pandemik ni tak reda selagi tu lah kita tak boleh ambil mudah.

By the way, memandang raya tahun ni seluruh rakyat Malaysia tak dibenarkan rentas negeri & daerah. Jadi untuk menghilangkan kesedihan & kehibaan anda selaku blogger-blogger, maka buat pertama kalinya Syu nak buat contest raya!!😁 Contest ni Syu bagi nama #RIANG RAYA Bersama SyuDeris😆🎊!! Hadiahnya nak kata lumayan tu tak lah. Tapi boleh lah kalau nak dijadikan sebagai kenang kenangan. Lelaki wanita semua boleh join. Tarikh penyertaan contest ni dibuka rasmi mulai hari ni (13/5/202) sehingga (27/5/2021) .Cara penyertaan korang boleh refer poster kat bawah ni. Tak susah mana pun sebenarnya. Untuk follow FB & Insta Syu korang boleh click dekat button FB & Insta kat bahagian footer😉.


Untuk makluman korang, contest ni Syu memang tak gunakan apa-apa contest tools pun untuk menentukan siapa bakal pemenang. Apa yang Syu akan buat, Syu akan blog walking satu persatu link penyertaan contestants. Syu akan pilih contestants yang ikut peraturan contest & paling kreatif dari segi content & penyampaian sebagai pemenang. Jangan risau, even beratus contestants sekalipun Syu tetap akan buat blog walking😁. Hadiah  untuk pemenang & senarai penyertaan Syu akan update dari masa ke semasa😉!! 


Akhir kata, dengan lafaz bismillahirahmanirahim, contest #RIANG RAYA Bersama SyuDeris dibuka untuk seluruh blogger-blogger Malaysia!! Sebarang kemusykilan berkenaan contest ni korang boleh tinggalkan di Contact Form😉.


Jangan sedih-sedih tau!! Selamat bercontest & all the best!!😘


Comments

  1. Insyaallah. Jika berkesempatan nanti, saya sertai.

    ReplyDelete
  2. tapi apa FB syu eh? hahaha//// nnt dah siap entry... kita bg link ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. FB: Shoo Deris. Kat bottom footer ada link.AK click jer.
      Boleh,no hal...janji bagi link😁.

      Delete
    2. https://anakomak6.blogspot.com/2021/05/riang-raya-bersama-syuderis.html

      ok done hahha...

      Delete
    3. klik footer tu x bole ke FB syu.. dia msk blk ke blog ni... btw shoo deris tu gmbr model ke? hahaha seriau plak nk klik

      Delete
    4. Shoo Deris tu FB Syu lah tu,ha3
      Memang saje tarok gambar negro seksiah tu buat profile picture😁.

      Delete
  3. Selamat hari raya kak, Naim join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2021/05/riang-raya-bersama-syuderis.html

    ReplyDelete
  4. AO join!

    https://www.alienoren.com/2021/05/riang-raya-bersama-syuderis.html

    ReplyDelete
  5. Dah join

    https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2021/05/contest-riangraya-bersama-syuderis.html?m=1

    ReplyDelete
  6. salam syu..saya join :)
    https://www.shidaradzuan.com/2021/05/riang-ria-bersama-syuderis.html

    ReplyDelete